Mariah's Face маска за подмладяване на кожата-против бръчки, промяна в тонуса на кожата, тъмни петна и тъмни кръгове около очите.

Mariah's Face pink mask • Стяга и изглажда кожата.
• Премахва бръчките и предотвратява появата им.
• Ограничава и премахва тъмните петна и тъмните кръгове около очите.
Използва се 1-2 пъти в седмицата.
Ефектът на маската се засилва с едновременното приемане на пробиотици Lactoflor hepatobion 1-2 капсули дневно.
Противопоказания и странични ефекти няма.
Желателно е след снемане на маската лицето да не се мие няколко часа, тъй като розовото масло продължава да действа.
• Kожата се изглажда и възвръща тонуса си.
• Кожата е стегната и подмладена.
• Чертите са омекотени.
• Появата на тъмни петна и кръгове и ограничена.

С течение на възрастта по кожата се появяват бръчки. Те се образуват, когато кожата загуби еластичността си. Докато е гъвкава, гънките по нея изчезват, веднага щом изчезне предизвикателната гримаса. Загубилата гъвкавостта си кожа запазва линиите, образувани от усмивка или смръщване, дори след като лицето е възприело по-неутрално изражение. С времето гънките стават по-дълбоки и се превръщат в бръчки. Първо се появяват в деликатната област около очите-"бръчките на смеха". След това идват страните и устните.С възрастта кожата става по-тънка и по-суха. Това спомага за образуването на бръчки. Други фактори които влияят върху скоростта и степента на разпространението им са: хранене, мускулен тонус, обичайно изражение на лицето, стрес, добра грижа за кожата (или липса на грижа), замърсена околна среда, тютюнопушене, продължително излагане на слънце.

"Mariah`s face" с розово масло стяга и изглажда кожата. Премахва бръчките и предотвратява появата им. Ограничава и премахва тъмните петна и тъмните кръгове около очите.

"Mariah`s face" осигурява йонизирани минерали и микроелементи. Те се усвояват веднага и увеличават здравината на кожата. Аминокиселините спомагат за бързото образуване на колаген. Този белтък подобрява тонуса на кожата, увеличава еластичността и? и прави бръчките невидими. Млечните витамини заедно с олиго- и дипептидите подобряват храненето на кожата и предотвратяват възникване на старчески петна. Лактобацилите стимулират имунната система на кожата и я предпазват от възпаления. Розовото масло е отлично средство за стягане на кожата. То заздравява капилярите, оптимизира трофиката на кожата и изглажда бръчките. Розовото масло е силен антиоксидант и предпазва кожата от вредното въздействие на свободните радикали. Ефектът му в "Mariah`s face" е многократно увеличен, тъй като свободните аминокиселини на пробиотика го обхващат, бързо го транспортират в клетките и стабилизират клетъчните мембрани.

Маската се използва 1-2 пъти в седмицата и ефектът е видим още след първия месец. Противопоказна е при хора с алергия към розово масло. Попадането върху други участъци на кожата (клепачи, устни) не предизвиква странични реакции. Желателно е след снемане на маската лицето да не се мие няколко часа, тъй като розовото масло продължава да действа. Ефектът на маската се засилва с едновременното приемане на пробиотици - Lactoflor hepatobion.

Чувствате ли се понякога изморени и без енергия?

Вашата кожа може да се чувства по същия начин. Дайте й енергиен тласък и й върнете блясъка! Насладете се на удоволствието да почувствате върху Вашата кожа едно реално усещане за мекота, жизненост и естествена ароматизирана свежест.