Mariah's Face маска за уморена и девитализирана кожа, за кожа подложена на стрес и външни агресии

Mariah's Face yellow mask • Премахва белезите на стрес и умора.
• Осигурява енергия и жизненост.
• Елиминира токсините.
Подсилва естествената защитна система на кожата и има антиканцерогенно действие. Използва се 1-2 пъти в седмицата (може ежедневно).
Ефектът върху целия организъм се засилва с едновременното приемане на пробиотици - Lactoflor.
Противопоказания и странични ефекти няма.
Желателно е след снемане на маската да не миете кожата няколко часа, тъй като специален щам на Lactobacillus Bulgaricus продължава да предпазва кожата ви от туморни образувания.
• Kожата е предпазена от ракови новообразувания.
• Kожата се възстановява и стяга.
• Възвръща жизнеността и сиянието си.
• Лицето е със сатенен блясък.

Сухата кожа е резултат от загуба на естествени мазнини. Причините за тази липса на мазнини са различни: наследствени фактори, витаминен недоимък, лошо хранене или различни заболявания (дерматит, екзема, псориазис). Това състояние най-често засяга жени под 35 годишна възраст. Хората със светъл тен имат по-често суха кожа. При повечето хора кожата става по-тънка и по-суха с напредването на възрастта.

Сухата кожа е матова, дори лющеща се на едри и дребни люспи и лесно образува бръчки. Обикновено тя се усеща "тясна" и неудобна след измиване, освен ако не е използван някакъв овлажнител или крем. Напукването и нацепването са признаци на извънредно суха, дехидратирана кожа. Най-често тя се намира в участъци на тялото, изложени на външните въздействия лице, ръце, но може да бъде проблем на цялото тяло, особено през зимата.

"Mariah`s face" за дехидратирана или суха кожа почиства, овлажнява и подхранва кожата и укрепва естествената й защита.

Маската е богата на млечни мазнини, които веднага се усвояват от кожата и регулират мастната и? обмяна. Лактобацилите и пектина почистват повърхностно и дълбоко кожата. Аминокиселините и млечните витамини я подхранват и оптимизират обмяната на веществата.

Кожата става гладка и еластична, получава почистване и хидратиране в дълбочина и възвръща сатенената си мекота.

Кожата е неразделна част от човешкото тяло.Сухата кожа често се дължи на лошо хранене и витаминен недоимък.Затова едновременно с грижите за нея трябва да подобрим храненето на целия организъм. Препоръчваме едновременно с локалното приложение на "Mariah`s face" да се приемат и функционалните пробиотични храни Biomilk hepanorm.